Razkuževanje naših prostorov s postopkom uparjenega vodikovega peroksida (VHP)

Aktivni protikoronski ukrep Belinke Perkemija.

Trenutna aktualna globalna tema je protivirusno in protimikrobno delovanje snovi, ki so človeku vseeno prijazne. Prav to omogočata naša BELOX 35Fin BELOX 50.

         

Oba proizvoda predstavljata posebej stabiliziran čisti vodikov peroksid, optimiziran za uporabo pri površinski dezinfekciji v zaprtih prostorih s procesnimi stroji VHP. Zelo pomembno za uporabnika je, da ne puščata strupenih ostankov.

Dezinfekcijo površin v zaprtih prostorih redno izvajamo s postopkom VHP, ki ga omogoča naš novi Dekontaminacijski mobilni generator DGM-200-ME, proizvajalca Iskra PIO.

VHP GENERATOR spada v skupino strojev, ki se uporabljajo v laboratorijih, medicinskih ustanovah, pri raziskavah in v proizvodnji farmacevtskih izdelkov.

Zelo smo ponosni, ker lahko na naravi in človeku prijazen način razkužujemo svoje delovne prostore prav z dekontaminacijskim medijem, ki je rezultat dela naših rok in našega znanja ter izkušenj.

Uporaba dekontaminacijskega medija, ki je prijazen do okolja in ljudi, potrjuje tudi našo zavezanost k trajnostnemu zelenemu poslovanju Belinke Perkemija.