Informacije po vnovičnem razvoju epidemije koronavirusa

Stanje glede epidemije se v Evropi in tudi pri nas poslabšuje. Z namenom zagotovili zdravje in varnost vseh smo tudi v Belinki Perkemiji okrepili naš odziv.

Naše podjetje in tudi proizvodnja trenutno delujeta brez motenj in sta primerno odzivna na zahteve trga. Ohranjamo potrebne zaloge in smo v stalnem kontaktu z našimi dobavitelji, da bi ocenili morebitna tveganja v njihovih dobavnih verigah.

Medtem ko zagotavljamo nemoten potek poslovanja, je naša glavna skrb zdravje in varnost vseh zaposlenih ter ostalih deležnikov:

  • Na naših delovnih mestih smo uvedli vrsto smernic in ukrepov za vzdrževanje ustreznih higienskih standardov v pisarnah, skupnih prostorih ter v proizvodnji.
  • Kot ukrep proti vnovičnemu širjenju korona virusa smo močno omejili vsakodnevne fizične stike, zato smo na delovnih mestih, kjer je to mogoče, pričeli z delom od doma.
  • Službene poti smo prestavili, sestanki, treningi, izobraževanja in dogodki oziroma se izvajajo preko vrste virtualnih komunikacijskih orodij. Z nami lahko redno komunicirate preko mobilnih telefonov, e-poštnih sporočil, s pomočjo telefonskih konferenčnih klicev ali Teams in Skype video konferenčnih povezav.
  • Za obiskovalce, zunanje izvajalce ter voznike tovornjakov smo pripravili dodatne smernice in ukrepe.

Trudili se bomo za čim manjši vpliv novih ukrepov na naše poslovanje. Pomembno je razumeti, da se položaj dnevno spreminja in da si po naših najboljših močeh prizadevamo, da zadržimo visoke standarde storitev in proizvodov.

Hvala za vaše razumevanje, podporo in sodelovanje med izredno situacijo. Verjamemo, da bomo skupaj uspešno rešili bodoče izzive in postavili še močnejše temelje za čas, ko se bodo razmere vrnile v normalno stanje.